Tranzakció adatok

Státusz: Eladó
Azonosító (ID): 360421023-546
Ingatlan ára: 49.500.000 HUF
Elérhetőség: +36-20-498-4394

Az ingatlan értékesítője

Német Erika

Német Erika

Diamond Ingatlaniroda

Üzenet a hirdetőnek:

Kedvencnek jelöl
ADATLAP NYOMTATÁSA

Megosztás

Alapadatok

Elhelyezkedés:
Budapest IX.
Tranzakció típusa:
Eladó
Főkategória:
lakás
Alkategória:
egyéb
Lakóterület:
60 m2
Gáz:
nincs adat
Villany:
nincs adat
Komfort:
nincs adat

Jellegzetességek

Leírás

ELADÓ UJ ÉPITÉSÜ LAKÁS VIOLA UTCÁBAN

Eladó a IX. kerületben, a Viola utcában egy 60nm-es, kétszobás újszerű lakás egy kétezres évek elején épült társasház első emeletén.
Az ingatlan jó állapotú, frissen festett. Két szobája parkettás, utcára néző ablakokkal, mindkét szobából kijárattal az utcára néző erkélyre. A konyha szeparált, melyet tágas közlekedő terek és étkezőként kialakított térrész szegélyez. A fűtést és a háztartási melegvizet a fürdőszobában található gázkazán szolgáltatja. A kazán tavaly kapott felújítást, a műanyag nyílászárók, járólapok, parketták szép állapotúak. A lakás rezsi- és közös költsége kifejezetten alacsony, az elmúlt évek tapasztalati alapján a közös költség 12.400 Ft, míg a rezsi (fűtés, villany, víz) átlagosan 12.500 Ft (egészéves átlag). A lépcsőház rendezett, a házban lift található. A házból hozzáférhető a környező társasházak által határolt, zárt, biztonságos, nagyméretű közös kert játszótérrel.
A lakás igény szerint üresen vagy a benne lévő bútorzattal (vagy egy részével) is megvehető, az árat ez érdemben nem befolyásolja.
Az épület szinte közvetlenül a Mester utca és a Viola utca sarkán helyezkedik el, a környéken számos bolt (2 Spar, zöldséges, pékség, hentes, stb.), étterem és gyorsétterem, kávézó, fagyizó, fodrász-kozmetikus, fitneszterem, bank található. A lakás elhelyezkedése közlekedési szempontból
irányár 49.5 m ftVIOLA UTCÁBn