Tranzakció adatok

Státusz: Eladó
Azonosító (ID): 360421023-557
Ingatlan ára: 175.000 HUF
Elérhetőség: +36-20-498-4394

Az ingatlan értékesítője

Német Erika

Német Erika

Diamond Ingatlaniroda

Üzenet a hirdetőnek:

Kedvencnek jelöl
ADATLAP NYOMTATÁSA

Megosztás

Alapadatok

Elhelyezkedés:
Budapest V.
Tranzakció típusa:
Eladó
Főkategória:
lakás
Alkategória:
egyéb
Lakóterület:
64 m2
Gáz:
nincs adat
Villany:
nincs adat
Komfort:
nincs adat

Jellegzetességek

Leírás

Irodának, párnak, családnak, diákoknak kiadó a Belváros szívében, pár percre a Parlamenttől, gyönyörű, rendezett, liftes házban, egy 64nm-es, kétszobás, frissen felújított, világos, csendes, legfelső –harmadik- emeleti, udvarra néző, központi fűtéses, bútorozott lakás. Tévé, hűtőszekrény, mikro, mosógép, gázsütő van, internet – UPC éskábel- bevezetve. Pár percre található, a kettes és hármas metró, valamint a 2-es villamos, a 73-as, 72-es trolik,

Irodának, párnak, családnak, diákoknak kiadó a Belváros szívében, pár percre a Parlamenttől, gyönyörű, rendezett, liftes házban, egy 64nm-es, kétszobás, frissen felújított, világos, csendes, legfelső –harmadik- emeleti, udvarra néző, központi fűtéses, bútorozott lakás. Tévé, hűtőszekrény, mikro, mosógép, gázsütő van, internet – UPC éskábel- bevezetve.
Pár percre található, a kettes és hármas metró, valamint a 2-es villamos, a 73-as, 72-es trolik, a 15-ös, 115-ös és 9-es buszok megállójától. A 74-es,70-es trolik, közvetlenül a ház elől indulnak. A ház melletti sarkon található egy Aldi áruház, de pár perc sétára megtalálható óvodától, iskolától, patikáig, piacig minden. 2 perc séta és a Szabadság tér gyönyörű parkjában napozhatunk padon, füvön, de a kávéházak, elegáns vendéglők, lakberendezési boltok is bőséggel kínálják magukat.
A nagy nappali, a kisszoba és a konyha fölött is kényelmes lakó galéria épült és még a kamra is, fekvő galériával, lichthóf erkéllyel, használható önálló szobának, vagy irodának. Több ember tanulását, vagy munkáját is kiszolgálja.
A lakbér 178 000 Ft + közös költség.
Közös költség: 13888 Ft
Szükséges: előre fizetett 1 havi kaució, minimum 10 hónapra bérelhető.
Háziállat nem hozható, dohányzás nem megengedett. Költözés akár azonnal.
Mi öt gyermeket neveltünk ebben a lakásban fel boldogan, remélem, mások is kényelmet és nyugalmat találnak itt.